Yritys

Kosilkka Oy on vuonna 2016 perustettu leipomo, joka  toimii Kuorevaaran vanhan koulun tiloissa Polvijärvellä. Lokakuusta 2016 asti olemme toimittaneet leipomomme tuotteita paikallisiin kauppoihin. Toistaiseksi toimitamme jälleenmyyjille vain ruisleipää, mutta laajennamme jatkuvasti tuotteidemme kirjoa. Paikan päältä leipomostamme saat etukäteen tilaamalla leivän lisäksi kaikki muut leivonnaiset niin arkeen kuin juhlaan, pieninä tai suurina erinä. Toteutamme kaikki leivonnaiset perinteitä kunnioittaen laadukkaista ja puhtaista raaka-aineista.

Paikallisuus on meille erityisen tärkeää ja pyrimme toimimaan yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa kaikissa tuotantomme vaiheissa aina raaka-aineiden toimittajista jälleenmyyjiin asti. Haluamme tukea paikallista toimintaa myös leipomotoimintamme lisäksi ja niinpä meillä on ollut esimerkiksi pientä paikallista kirpputoritoimintaa leipomon avajaisten yhteydessä.

Meillä on jo kattava verkosto paikallisia jälleenmyyjiä joille toimitamme leipomotuotteitamme, mutta pyrimme jatkuvasti laajentamaan verkostoamme. Jos haluat tuotteidemme jälleenmyyjäksi tai leipomomme yhteistyökumppaniksi, ota rohkeasti yhteyttä meihin!